Uyuyan Saçları Uyandırmanın Vakti Geldi! - Lezzet Elçisi <script async='async' crossorigin='anonymous' src='https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1500064663966349'></script>

Uyuyan Saçları Uyandırmanın Vakti Geldi!

Paylaş
Vichy’i bilmeyeniniz yoktur ama yine de kısa bir bilgi verecek olursam; kendileri dünyaca ünlü bir dermo kozmetik markasıdır. Özellikle son yıllarda Vichy Dercos saç bakım ürünleri serisiyle başarıyı yakalamış ve saç dökülmesi & bakımı konusunda da kendini kanıtlamıştır. Bu yazıda sizlere Vichy’nin son teknoloji ürünü Dercos Neogenic’i tanıtacağım.




“Her bir saç telinin yaşam döngüsü 3 evre içerir. Saç büyür, sabit kalır ve sonra dökülür. 2. Evre arasında saç kökü uyku fazına geçebilir. Kış uykusuna benzeyen bu durumda saç kökünün aktivitesi devam etmez ve kökün içerisi boş kalır. Bu faz ne kadar uzun sürerse, o kadar çok saç kökü bu sürece dahil olur ve içleri boşalır. Saç zayıflar ve saç derisi görünür olur.”

Bu noktada Dercos Neogenic de uyuyan saç köklerini uyandırarak saç tellerinin sayısını arttırır ve uyanan saç köklerinin tekrar çıkmasına yardımcı olur.

28 Ampül ve bir masaj aletinden oluşan kutu içeriği;


Nasıl uygulanır;

Tüpü masaj aparatına takıyoruz ve mor düğmeye basarak akmasını sağlıyoruz. Saç derisinin üzerine zik zak hareketleri ile tüm saç bölgesine uyguluyoruz. Daha sonra iki elimizle kafamıza aşağı yukarı hafifçe bastırarak masajla yediriyoruz. Her tüpün tek kullanımlık olduğunu ve her kullanımdan sonra masaj aparatını yıkamayı unutmuyoruz.


28 Ampulden oluşan 3 paketi bitirdiğinizde 1700 adet yeni saç teline kavuşmuş olacaksınız, bu da saç derisinde gözle görülür kapanmalar demek oluyor. Üstelik 3. Paketi %50 indirimli satın alıyorsunuz.

Deneyimimi uzun uzun anlatmak yerine dikkatimi çekenleri maddelemek isterim;

1)     Sürüldüğünde saç derisinde ferahlama yarattı.
2)     Hoş bir kokusu var.
3)     Saçta yağlanma yapmadı.
4)     Hızlıca emiliyor.
5)     Saç dökülmesini kısa sürede gözle görülür şekilde azalttı.
6)     Saç tellerinin uzamasını ve kalınlaşmasını sağladı.
7)     Zayıf saçları güçlendirdi.
8)     Yeni saç telleri oluşturdu.



Öncesi sonrası yapabilmek için yeterli süre kullanamadım ancak fotoğrafta nerelerin çıkmaya başladığı açıkça anlaşılır durumda. İşe yaradığına inanıyorum, tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages