Korkunun ecele faydası yok! #KaçasımVar - Lezzet Elçisi <script async='async' crossorigin='anonymous' src='https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1500064663966349'></script>

Korkunun ecele faydası yok! #KaçasımVar

Paylaş


2008 yılında Japonya'da başlayan gerçek odadan kaçış oyunları konsepti hızla tüm dünyaya yayıldı. Online olarak milyonlarca kişi tarafından oynanan kaçış oyunları, sanal dünyadan gerçek dünyaya taşınması ile pek çok şehirde en popüler aktiviteler listesine girdi. 


 Bugüne kadar kitaplar okudunuz, filmler izlediniz, oyunlar oynadınız ve hep o kurguların bir parçası olduğunuzu hayal ettiniz ya heh işte sıra bunları gerçekleştirebilmekte! 


Son yılların en trend aktivitelerinden kaçış oyunlarını tüm dünya Japonya'dan ithal etmiş... Bu Japonlar her boku bildiği gibi eğlenceden de anlamakta! 


 Bu salgın gibi türeyen kaçış evleri İstanbul'un dört bir yanını sarmış olsa da, bunların en kurumsalı Escapist bu işe noktayı koymuş. 

2 Güzel Sanatlar mezunu arkadaşın yaratıcılık ve zekalarını harmanladığı bu firma 16 kişilik bir ekip olarak yola çıkmış. Kartvizitinde 'zombi' yazsın isteyen, adam korkutmayı çok iyi biliriz diyen kalifiye zombileri işe alacaklarını da buradan herkese duyurmuş olayım. 


 6 farklı senaryonun olduğu 6 farklı odada, korkudan, keşife, gerilimden, maceraya bir sürü çeşit bulunmakta. Trump Towers'ta bulunan bu serüvene katılarak sinemaya gider gibi kaçış odasına girer ve sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.


 1 saat içinde odalarda bulunan bulmacaları ve şifreleri çözüp kaçmayı başarabilecek misiniz? 

 Diğer kaçış evlerinden farklı olarak Türkçe'nin yanında, yabancıların da zorlanmadan oynayabileceği İngilizce'si de var... 



 Buraya gelerek korkularınızla yüzleşebilir, gerginlikle baş edip edemediğinize bakabilir; ya da yaa ben ne kadar zekiyim biliyor musun diyeceğine odaya girip bunu ispatlayabilirsin! 
Nasıl oynanır derseniz de bu videoyu izleyebilirsiniz:


Kaçasım var diyorsan! Sen de gel... 


Her hafta düzenli olarak yenilenen en iyiler panosunda senin adın hala yok mu?





Not: Mekan.com ayrıcalığıyla tanıştığım Escapist benim favorim oldu. Her ikisine de çok çok teşekkür ederim. 

Adres: Mecidiyeköy Yolu Caddesi No:12 Trump Alışveriş Merkezi Kat: B4 / İstanbul Telefon: +90 212 272 71 50 Çalışma Saatleri: Haftanın 7 günü 10:00 - 24:00


Bize destek olmak istersen yapman gerekenleri Destek Ol sayfasında bulabilirsin. 
Sosyal medyada takip etmek istersen:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages