Çengelköy Çikolata Kahve'de Boğaz Esintisi - Lezzet Elçisi <script async='async' crossorigin='anonymous' src='https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1500064663966349'></script>

Çengelköy Çikolata Kahve'de Boğaz Esintisi

Paylaş





11 yıldır Çengelköy'de bulunan Çikolata Kahve İstanbul'u 5 yıl önce ilk keşfettiğimde kapısında kuyruklar olan minik bir ev yapımı çikolatacıydı...


O minik dükkan o kadar yoğun olurdu ki beklemeyi göze alamazdım. Çengelköy'e gidip de Çikolata Kahve İstanbul'a uğramadan ayrıldığım zamanlar pek bir üzülürdüm.










Şimdi o küçük çikolata dükkanının, bitişiğindeki 4 katlı binaya taşındığını ve artık bir Boğaz manzarasına sahip olduğunu gördüğümde epey bir sevindim.


İşinizi en iyi şekilde yapmaya odaklanır ve ticari kaygıların kalitenin önüne geçmesine izin vermezseniz, başarı rüzgarları da sırtınızdan eksik olmaz. Çikolata Kahve İstanbul'da gördüğüm de tam olarak budur.


Ahşap döner kapısından içeri adımımı atar atmaz mekana ısındığımı söyleyebilirm.


Çikolata vitrini, renkleriyle sizi alıp başka diyarlara götürürken, kahvenizin yanına hangi çeşitlerinden sipariş vereceğinizi seçebilirsiniz.




Hat sanatının incelikleriyle bezenmiş duvarlar, kadife perdeler ve altın varaklı çerçevelerle saray odalarını andıran katlarından birinde ya da Boğaz'ı gören terasında oturarak kahvenin çikolatayla uyumuna şahitlik edebilirsiniz.



Vitrindeki çikolata güzelliklerinden birkaçını seçip, Boğaz manzaralı terasında keyif yapmanızı, özellikle de sıcak çikolatasından denemenizi şiddetle öneririm...

Adres: Çengelköy Mahallesi, Çengelköy Caddesi, Derecik Sokak, No 1/A, Üsküdar 
Telefon: 0216 4222533

Bize destek olmak istersen yapman gerekenleri Destek Ol sayfasında bulabilirsin. 
Sosyal medyada takip etmek istersen:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages