Magnum Store İstanbul - Lezzet Elçisi <script async='async' crossorigin='anonymous' src='https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1500064663966349'></script>

Magnum Store İstanbul

Paylaş

İstanbul/Kadıköy’de ziyaret edebileceğiniz Magnum Store gelen misafirlerini farklı atmosferi ile büyülüyor. Açılışında birçok ünlünün de ziyaret ettiği Magnum Store haz peşinde koşanların ve farklı lezzetler denemeyi sevenlerin gelmek isteyeceği doğru mekân olacaktır.


Dünyada 22 ülkede ve 27 şehirde açılmış olan Magnum Store’da klasik bir Magnum’dan alacağınız hazzı damak zevkinize göre yapacağınız seçimlerle ( Fıstık, parça çikolata vb. onlarca malzeme ile ) kendi Magnum’unuzu oluşturarak ikiye katlayabilir ve bu muhteşem deneyimi elde edebilirsiniz. 2 kişi için ortalama 15 Türk Lirası ile Magnum Store’da farklı bir lezzet denemenin, deneyeceğiniz lezzeti kendini seçimleriniz ile oluşturmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Berrak Tüzünataç, Buse Terim, Tülin Şahin, Kerem Tunçeri, Mert Aslan, Özge Ulusoy ve Burcu Esmersoy  gibi birçok ünlü isim de Magnum Store’da hayal ettikleri Magnum’u oluşturdu.


Magnum Store’da kendi Magnum’unuzu hazırlarken izlemeniz gereken 3 adım vardır. Bu 3 adımda klasik bir Magnum’da olan özellikleri kendi damak tadınıza uygun bir şekilde seçerek yerken büyük haz alacağınız özel bir Magnum yaratacaksınız.

İlk olarak içinde badem, antep fıstığı gibi klasik tatlardan gül yaprağı, goji berry gibi daha sıra dışı tatların da bulunduğu toplamda 20 farklı seçenek (Kaymak, çikolata, badem, sakız, ceviz, yoğurt, fıstık, Türk kahvesi, kestane, hindistan cevizi, antep fıstığı, tarçın, siyah üzüm, kavun, gül, beyaz çikolata, hurma, muz, vanilya, orman meyvesi, bal, çilek, vişne, limon, portakal, karadut.) arasından 3 adet süsleme malzemesi seçerek ilk adımınızı atmış olacaksınız. Unutmayınız farklı deneyimler unutulmaz anılar demektir.


İkinci adımı atmak için ise eşsiz Magnum Classic, sütlü ve beyaz çikolatalarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Çikolata kaplama adımında önceki adımda seçtiğiniz lezzetler ile uygun bir çikolata seçerek hem birbirine uygun tatlar yaratabilir hem de yaratacağınız Magnum’un görüntü bakımından da güzel gözükmesini sağlayabilirsiniz.


Üçüncü ve son adımda ise classic (sütlü), beyaz ve bitter Magnum çikolata soslarından dilediğinizi seçerek yarattığınız Magnum’u tamamlayabilirsiniz. Önceki adımlarda seçtiğiniz lezzetler ile uygun bir seçim yaparak bir lezzet şenliği oluşturabilirsiniz. Kendi seçimleriniz ile oluşturduğunuz Magnum’unuzu dilerseniz Magnum Store’da da yiyebilirsiniz.


Tam adresi Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Hacı Mavuk İş Hanı, No 357, Kadıköy, İstanbul olan Magnum Store Pazar-Perşembe: 11:00 – 24:00 Cuma-Cumartesi: 11:00 – 01:00 saatlerinde hizmet vermektedir. İletişim için 0216 356 48 14 numarasını arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages