Park Inn by Radisson - RBG Restaurant - Lezzet Elçisi <script async='async' crossorigin='anonymous' src='https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1500064663966349'></script>

Park Inn by Radisson - RBG Restaurant

Paylaş

Uzun ve zorunlu bir ayrılık sürecimizden sonra tekrar aranıza ve aşığı olduğumuz İstanbul'umuza dönmüş bulunuyorum. Sizlere ayağımın tozuyla İstanbul'un en yeni otelinin, en yeni restaurantını tanıtacağım. Dünyaca ünlü Radisson otellerinin Park Inn versiyonlarını duymuşsunuzdur belki de yurt dışı seyehatlerinizden birinde konaklama şansına da erişmişsinizdir. İşte Park Inn By Radisson'ların en yenisi de 25 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Airport olarak Türkiye'de açıldı!


Sizlere tanıtacağım RBG'de Park Inn'lerin konsept restaurantı oluyor. RBG'nin açılımını "Restaurant-Bar-Grill" olarak düşündüysemde doğrusu "Red-Blue-Green" olarak otelin renklerinden oluşuyormuş. Öyle ki bu otelin odalarındaki tavan ve lavabolarda bu renklerine göre ayrılıyor. İlerleyen günlerde otelin konaklaması, havuz, hamam, sauna ve spa gibi ayrıcalıklarından faydalanabilirsem onları da ayrı bir yazımda anlatabilirim. Şimdi gelelim RBG'ye... Burası çok hoş tasarımlarla süslenmiş, özenilerek yapıldığı belli, ferah bir ortam. 

Hoş geldin "Ay Tutulması" kokteylleriyle başlıyor.


Ay Tutulması'nın içeriğini sorduğumuzda reçetesi bizde gizli dediler ama ben durmadım ve sizler için içeriğini öğrendim. Çilek, ananas, cin votka, tekila... 
Adını hafif içimi ama güçlü etkisinden esinlenmişler. 
Yazar burada çok içme yavrum çarpar demek istemiş olabilir.*
Başlangıç olarak gelen roka, charmula sos ve parmesan peyniriyle dana carpaccio oldu. 


Ardından lezzetli ve eğlenceli olarak adlandırdığımız RBG'ye yakışır biçimde: közlenmiş domates çorbası sunumu geldi.


Cezvede gelen çorbanın yanında domates parçacıkları ve kabak çekirdeği dolu fincanı.
Instagram hesabımızda detaylı videosunu izleyebilirsiniz.

Ara sıcaklardan atıştırma tabağı.


Şık sunumu ve leziz börekleri sıcacık ağzınıza layık.

Ve sırada tadı damağımda kalan levrek buğulama!


Edamame, patates ve havuçtan oluşan renk cümbüşü içerisinde marine edilmiş levrek eti. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Kırmızı et tabakları:

 Dana Bonfile

Izgara Köfte

Dana Kaburga

Gecenin genç ve yetenekli şefi Samet Günay'ın imza yemeği olan Dana Kaburga, 15 saatlik pişirme süreci sonrasında yanında balkabağı graten ve mantar soteyle karşımızda. 

Gecenin son vurucu elemanı Armut ve Pişmaniye düeti oluyor.


Üzüm suyunda kaynatılmış armut tatlısı yanında dondurma ve pişmaniye.

Mekan Görselleri:







Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel'de lezzetli yemeklerin hoş sunumlarla birleştiği RBG Restauranta gidip ödüllü şefi Samet Günay'ın elinden leziz yemekleri tatmanızı tavsiye ederim.

Halkali Merkez Mahallesi  Fatih Caddesi No.99, Kucukcekmece
 +90 (212) 999 67 77

Bize destek olmak istersen yapman gerekenleri Destek Ol sayfasında bulabilirsin. 
Sosyal medyada takip etmek istersen:

2 yorum:

Pages